Wie is ArBouw

Beste bezoeker,

Mijn naam is Arjan Hofman, ik werk inmiddels 20 jaar met liefde voor het vak in de bouw.

Mijn loopbaan is begonnen via het SPB (Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw) Zaandam. Met dit diploma op zak, ben ik 8 jaar werkzaam geweest voor een Zaanse Aannemer, waar ik in de praktijk veel kennis heb opgedaan.

Inmiddels werk ik 12 jaar als zelfstandige voor diverse opdrachtgevers. Dit zijn zowel bedrijven als particulieren.

Ik heb vele vertrouwde relaties opgebouwd met hotels, winkeleigenaren en een groot aantal particulieren, welke mij nog steeds weten te vinden om opnieuw werkzaamheden voor hen te verrichten.

Zelf ben ik woonachtig in het mooie Zaandam, waar funderingsproblemen een groot probleem vormen voor huiseigenaren.

Via diverse relaties in de bouw heb ik ruim 5 jaar ervaring in het herstellen van funderingen.
Ik help ook u graag van het funderingsprobleem van uw huis af, zodat u nog vele jaren van uw woning kunt genieten zonder zorgen.
Hierbij werk ik samen met andere bedrijven.
Zo heeft Arbouw een vaste constructeur in de arm genomen om de berekeningen te doen, een elektricien, loodgieter en stucadoor. Zo hebben we alle specialisten in huis om het probleem zo professioneel en efficiënt mogelijk voor u op te lossen. Kwaliteit staat bij mij voorop.

Arbouw timmerwerken bezit over een eigen werkplaats met alle machines behorend bij het vak. Ik ben namelijk niet alleen het adres voor het herstellen van funderingsprobleem , maar zoals een goed timmerman betaamt, ben ik ook het adres voor verbouw en renovatie van uw woning.

Arbouw staat als een huis.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.

Met hartelijke groet,
Arjan Hofman

Kan ik u helpen?
%d